Retraites

candles-1658811_1920Zang- en stilteretraites
Door stil te zijn, weg uit de dagelijkse drukte, geef je jezelf de mogelijkheid om tot rust te komen. Tijdens de retraites ontstaat er een wisselwerking tussen stilte en geluid. Terugkerend naar jezelf creëer je de mogelijkheid om te openen en te luisteren naar wat zich in jou aandient. Zonder oordeel, met vriendelijkheid en zonder concepten over wat zingen moet zijn. Loslaten in de wetenschap dat er niets veranderd hoeft te worden; dat je goed bent zoals je bent en je je mag uiten zoals je je op dit moment voelt, zodat kun je ervaren hoe heerlijk het is om vrijuit te zingen.
Ben je nieuwsgierig naar wat er in je leeft? Wil je onderzoeken, ontdekken en experimenteren? Als het antwoord ja is, dan ben je van harte uitgenodigd om met samen stil te zijn en te zingen.

Sinds 2006 mediteer ik volgens de Tibetaans Boedhistische traditie van Shambhala. Daarin wordt de nadruk gelegd op vertrouwen en onze eigen mogelijkheden om een waardig bestaan te leiden en bij te dragen aan je omgeving. In deze traditie ben ik meditatie-instructeur en geef meditatietrainingen. Ook ben ik dharma art leraar, waarbij kunst vanuit boeddhistisch perspectief wordt belicht.

Op dit moment zijn er geen retraites gepland.